miércoles, 22 de diciembre de 2010

Nadal

Fa tant que no he deixat els meus pensaments , que ara no se com fer-ho.

Avui he començat de bon matí a pensar sobre el Nadal , avui he pensat amb el sorteig de la LOTERIA i la gent , boja i nerviosa , pensant i preguntant si ha tocat alguna cosa .... nomès tenim que eixacar els ulls i mirar una miqueta mes lluny....
La sort ens va tocar amb la seva llum el dia que vàrem neixer ... que no es una sort viure aquí ?
que no ès una sort el lloc on ens vàren educar ? i si fòsim d'Etiopìa ? o de qualsevol lloc de l'Africa ?
El nostre Nadal amb tots els seus regals , tot el seu menjar i extres d'aquests dies ... tota la pau i desitjos de bona voluntat que tenim i repartim ..., un " Bon Nadal" i un "Feliç any nou" ... que passa que te data de caducitat potser ?
La resta de l'any no hi han gent que passa penúries , ni gent que si mor de gana , ni es mor de malatìes , famìlies que queden sense feina ... sense casa.... passat el Nadal no hi ha res de tot aixó... veritat ???
Que li ha passat a la nostra consciència .... que s'ha fet de la bonavoluntat de l'èser humá ?
Ja se que nosaltres podem fer poca cosa... ja se que no podem donar de menjar a tothom .... però potser serìa bo que ens quedesim amb una miqueta de humilitat ... amb una miqueta de sentiment.... potser es necesari que ens eixequem i exixim als goberns que deixin de barallar-se , deixin de distreure's amb futilessas i facin un front comú , encara que a les multinacionals no els hi agradi , facin quelcom perque els pobles tinguin la posibilitat de autosuministrar-se les seves pròpies riquesses i que no els expropiin ni els exclavilitzin .
Fem , dins les nostres pròpies posibilitats , un esforç petit i intentem ajudar el nostre vehí , diguem-li "Bon Dia" , donem un bocí del pa que ens sobra , donem uns minuts del temps lliure i dediquem-lo a qui ho necesita ........

Un granet de sorra no es nota, peró si hi han molts grans podem èser de molta ajuda .
Nomès pensem-hi una estona ......

BON NADAL !!

No hay comentarios:

MUGEO

Mi foto
siento que las palabras tienen que volar, salir de mi pensamiento, mis emociones no puedo acallar .

Archivo del blog