sábado, 4 de octubre de 2008

Retrobar-me

Des de Gener que no escribia . Ho feia a l'altre blog on escric els meus poemes , dolents o bons , son el que la meva ànima te desitg de dir-ho amb veu alta.

Mirant al meu voltant ....... i sento llàstima de tots nosaltres... sento llàstima de sentirme manipulada,utilitzada i enganyada .

Crisis !! ... que vol dir tot aquest garigall de caigudes de borsa , de mercats financers , de ... coses tant virtuals que nomès els " profesionals " ho entenen ?

Qui dels pobres treballadors no tenía la sensació que tot aixó era alguna cosa molt llunyana ?
Com pot ser que a la borsa hi habíen empreses que el seu valor era molt per sobre del que realment valen ? , qui no deia , ja fa temps , que la construcció estaba pels nùbols i que era desmesurat el preu de les vivendes.... qui s'estaba emplenant les butxaque dels grans beneficis que en treien ? , qui entenía les inversions amb interessos molt per sobre dels preus del banc d''Espanya, europeu o el que sigui ? .

La meva àvia deia que quant tot va molt be comença apreparar-te perque d'algun lloc t'en surtirà un ciri trencat . I es aixó ... el ciri s'ha trencat... s'ha esmicolat .... i ara que fem ?

Doncs quant els gobernants i els poderosos manipuladors de l'economia , aquestes persones amagades de la llum pùblica , vulguin o decideixin que ja ni ha prou , el gràfic tornará a pujar .
tornaran a emplenar-se les butxaque i... fins una altres CRISIS .

Tinc la sensació que les informacions que donen a travès dels diaris , televisions ... i demès , son manipulades perque a nosaltres ens arribi el que ells volen . I no s'escapa cap poderós , cap partit polìtic , ningú diu la veritat ( todo es segun el color del cristal con que se mira ) .

L'eser humá , permeteu que ho digui , sigui del lloc que sigui te incorporat a la seva existència els set pecats capitals , i amb aixó no vol dir que jo sigui extremista de l'esglesia , sino que tots d'una forma mes o menys gran ... som codiciosos...mentiders....envejosos....i molt mes .

I que fem... doncs ..... la manta al cap i ... ENDAVANT !!!

No hay comentarios:

MUGEO

Mi foto
siento que las palabras tienen que volar, salir de mi pensamiento, mis emociones no puedo acallar .

Archivo del blog